رادیاتور پنلی یکی از انواع مدل‌های رادیاتورها بوده که امروزه بیشتر افراد ترجیح می‌دهند برای گرما بخشیدن به خانه های خود از آن استفاده کنند.

در زمان های قدیم از شوفاژهای قدیمی، بخاری و شومینه برای ایجاد گرما در خانه ها استفاده می‌گردید ولی در حال حاضر انواع رادیاتورهای پره ای، پنلی، پکیج و دیگر مدل ها جای خود را به وسایل گرماساز قدیمی داد.

پرطرفدار‌ترین و محبوب‌ترین رادیاتور موجود در بازار، رادیاتور پنلی بوده که تقریبا برای همه نوع شرایط آب و هوایی مناسب می‌باشد.

اساس کار رادیاتورها به چه شکل است؟

در حالت کلی رادیاتور ها گرمایی که تولید می‌کنند را به روش جابه جایی، همرفتی یا تابشی منتقل می‌کنند. روش‌های همرفت و جا به جایی اساس کارشان به یک شکل می‌باشد  و مدل های تابشی روش کار جداگانه‌ای دارند.
در حالت کلی اگر بخواهیم به طور تقریبی بیان کنیم، حدود دو سوم رادیاتورها گرما را به روش جابه جایی انتقال می‌دهند و یک سوم رادیاتورها به روش تابشی این کار را انجام می‌دهند.

چرا رادیاتور پنلی در بازار محبوب می‌باشد؟

چرا رادیاتور پنلی در بازار محبوب می باشد؟
رادیاتور پنلی که توسط پایه نصب گردیده است

این رادیاتورها به دلیل حجم کمی که اشغال می کنند و همچنین ظاهر زیبایی که دارند، مورد توجه افراد بسیار زیادی هستند. خصوصا کسانی که به دکوراسیون و ظاهر خانه خود اهمیت بسیار زیادی می دهند.

بر طبق آمار گزارش شده است، که رادیاتور‌های پنلی بیشترین میزان رضایتمندی را دارند و دلیل آن هم عمر بالای این رادیاتورهاست. اگر استانداردهای لازم برای نگهداری از آن ها صورت بپذیرد، به راحتی تا سال های طولانی عمر می کنند.

کمترین میزان خراب‌شدگی مربوط به رادیاتورهای پنلی گزارش شده است.

مزایای رادیاتور پنلی

گرما را به روش تابشی منتقل می‌کنند

 در حالت کلی اگر گرما به روش تابشی انتقال پیدا کند، حس آرامش‌بخشی و رضایتمندی بیشتری به انسان منتقل می گردد.

در مدت زمان کوتاهی، فضا را گرم می‌کنند

همانطور که گفتیم اگر گرما به روش تابشی انتقال پیدا کند، انعکاس آن درون هوا بهتر انتقال می‌یابد. و همین انعکاس خوب موجب می شود که سریع‌تر کف خانه، فضای سقف و دیوارها به خوبی گرم شوند.

با هر نوع دکوراسیونی متناسب سازی می‌شود

رادیاتور پنلی دارای رنگ بندی بسیار متنوعی بوده و شما می توانید آن را در هر جایی از خانه نصب کنید. در مدل های پره ای حتما باید توسط بست رادیاتور را به دیوار نصب نمود ولی در مدل های پنلی، می توانید از پایه برای نصب استفاده کنید.

بسیاری از دیوارهای خانه های قدیمی و یا برخی ساختمان ها، مقاومت کافی و لازم را برای نصب ندارند. اگر آب وارد محفظه‌ی  رادیاتور شود، قطعا دیوار نمی‌تواند پاسخگوی بسیار خوبی در این شرایط باشد و بهتر است که بر روی پایه‌ها نصب شوند. پایه‌ها این قابلیت را دارند که چنین شرایطی را مهار کنند.

تحلیل دقیق و فنی رادیاتور پنلی

رادیاتور پنلی در خانه ها

رادیاتور پنلی به راحتی آب بندی می‌شود در حالی که رادیاتورهای پره‌ای به سختی آب بندی می‌شوند. این رادیاتورها حالت یکپارچه ای دارند و نصب آن ها بسیار راحت می‌باشد. حالا در این جا من یک سوالی را خدمتتان مطرح می کنم و آن این است که، چرا رادیاتور پنلی گرما دهی خوبی دارد؟

دلیل آن به خاطر وجود پنل و کنکتوری است که در داخل آن ها تعبیه شده است.

رادیاتور پنلی دارای انواع زیر می‌باشد:

  • تک کانوکتور
  • دو کانوکتور
  • دو پنل و دو کانوکتور
  • نک پنل و تک کانوکتور

رایج ترین مدل که در کشورمان ایران استفاده می‌گردد، مدل دو پنل و دو کنکتور بوده و بسیار رایج می‌باشد.

البته رادیاتور پنلی دارای مدل های تک پنل و تک کنکتور نیز می‌باشد ولی کمتر در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نحوه کارکرد رادیاتور پنلی به چه شکل است؟

هوای سرد وقتی وارد واردیاتور می شود مستقیما به پنل ها و کنکتورها و یا به پنل و کنکتور برخورد می‌کند و این کار موجب می‌شود تا هوای اتاق سریعا گرم شود.

این گرم شدن سریع دمای اتاق به دلیل جنس فولادی رادیاتورهاست.

نکته‌ی مثبتی که باید در خصوص رادیاتورهای پنلی اظهار بداریم این است که این رادیاتورها نیاز به هواگیری ندارند. ولی رادیاتور های پره ای نیاز به هواگیری دارند. دلیل این امر می تواند با واکنش شیمیایی فولاد و مس که با هم دیگر تولید هیدروژن می‌کنند، ارتباط مستقیمی داشته باشد. این کار توسط رادیاتور پنلی انجام نمی‌شود.

به عبارتی این رادیاتورها هیدروژنی را تولید نمی‌کنند.

تحلیل ایجاد میزای گرمای رادیاتور پنلی در مقایسه با رادیاتور پره ای

در بهترین و ایده‌آل‌‌ترین حالت ممکن رادیاتور پنلی 2000 کیلوکالری گرما را به محیط منتقل می‌کند. اگر به طور مثال هر پره این رادیاتورها 10 در 10 سانتی متر ابعاد داشته باشد، هر 10 سانتی متر به طور متوسط 135 کیلوکالری گرما را به محیط انتقال می‌دهد. اگر ابعاد رادیاتور پنلی منزل شما 1 متر باشد، حدود 1350 کیلوکالری در متوسط ترین حالت ممکن گرما ساطع می شود.

مزایای استفاده از رادیاتورهای پنلی برای خانواده ها

اگر تمایل دارید که سیستم گرمایشی خانه ی خود را از بخاری تغییر داده و به مدل نوین ارتقاء دهید، پیشنهاد ما به شما استفاده از رادیاتورهای پنلی است. چون به لحاظ اقتصادی نیز کاملا مقرون به صرفه می‌باشد.

  • آب داخل رادیاتور کاملا شفاف بوده و هیچ سنگی درون آن مشاهده نمی‌شود. هر چند سالی که از عمر رادیاتور بگذرد نیز، وضع به همین منوال می‌باشد
  • میزان استهلاک را به شدت کاهش می‌دهد
  • گرما را سریع انتقال می‌دهد
  • بسیار دیرتر از مدل‌های دیگر جرم می‎گیرد
  • قیمت آن ها از مدل های پره‌ای بسیار مناسب‌تر می باشد
  • به لحاظ راندمان و عملکرد بسیار بهتر از رادیاتور های دیگر است
  • این رادیاتور برای نصب به سیستم مرکزی و موتورخانه احتیاجی ندارد

نکته مهم در خصوص نگهداری از رادیاتور پنلی

رادیاتور پنلی متناسب با نوع دکوراسیون

در صورتی که مشاهده نمودید رادیاتور نشتی می‌دهد، سریعا با مرکز خدماتی فنی تخصصی ساختمانی ونداد سپهر تماس بگیرید تا کارشناسان ما سریعا به محل اعزام گردند.

البته باید بگوییم که چنین عاملی خیلی کم رخ می‌دهد. اگر به مسئله‌ی نشتی رادیاتور پنلی توجه نکنید و یا به اصطلاح پشت گوش بیندازید، شاید مجبور باشید که رادیاتور را به کلی تعویض نمایید.

در حالت کلی رادیاتورها زیاد عمر می‌کنند و ممکن است صرفا رنگ ها تغییر کند و از سفید به رنگ زرد تبدیل شود.

مدل‌های جدید مقاومت رنگ بسیار بالایی دارند و تغییر رنگ اساسا رخ نمی‌دهد.

مرکز تخصصی خدمات ساختمانی ونداد سپهر آماده‌ی خدمت رسانی به شما عزیزان می‌باشد

نصب انواع پکیج، شوفاژ، رادیاتورهای پره‌ای و پنلی و همچنین تعمیر و عیب‌یابی آن‌ها توسط متخصصان مجموعه ما به مطلوب‌ترین شکل ممکن در شهر اصفهان صورت می‌پذیرد.

جهت مشاوره و داشتن هر گونه سوالی می‌توانید با شماره‌های درج شده در وب‌سایت تماس بگیرید. کارشناسان ما پذیرای شما عزیزان از تمامی نقاط شهر اصفهان می‌باشند.

فهرست