هوا گیری رادیاتور یکی از مشکلاتی بوده که اکثر افراد برای پکیجهای خانگی با این مسأله درگیر میباشند. این روزها تقریباً بیشتر ساختمانهای جدید و لوکس و همچنین آپارتمانها با پکیج و رادیاتور در فصل زمستان گرم میشوند. به عبارتی رادیاتورها جای خود را به سیستمهای گرمایشی قدیمی مثل بخاری و شومینه دادهاند.
ولی از آن جایی که هر وسیله خانگی برقی و گازی ممکن است روزی خراب شود و یا به سرویس مجدد احتیاج داشته باشد، میتوان گفت که رادیاتورها نیز این قاعده مستثنی نیستند و باید به هوا گیری رادیاتور پرداخت.
هوا گیری رادیاتور کار بسیار راحتی بوده و حتی شما میتوانید خودتان این کار را در خانه انجام بدهید. ولی در حالت کلی بهتر است که کار را دست کاردان بسپارید. زیرا ممکن است تمامی وسایل مورد نیاز برای انجام چنین کاری را در منزلتان فراهم و آماده نداشته باشید.
وسایل و ابزار مورد نیاز برای هوا گیری رادیاتور
تقریباً بیشتر رادیاتورها به یک شکل هوا گیری میشوند و تفاوتی بین برندهای مختلف نمیباشد. ولی در حالت کلی شما باید وسایل زیر را برای هوا گیری رادیاتورآماده کنید.
- آچار هوا گیری
- پیچ گوشتی دوسو
- یک ظرف یا یک تشت پلاستیکی برای جمعآوری آب اضافه
- پارچه برای خشک کردن زمین
پیچ گوشتی دو سو در اغلب خانهها وجود دارد و آچار هوا گیری را میتوانید، از مغازهی ابزار فروشیها تهیه نمایید.
حالا در مراحل بعدی نحوه هواگیری پکیج را شرح خواهیم داد.
مراحل انجام هوا گیری رادیاتور
در گام اول باید فشار دستگاه را روی عدد دو تنظیم نمایید و رادیاتور یا پکیج را خاموش نمایید و پس از سپری شدن یک ساعت کار هوا گیری را آغاز نمایید. زمانی که پکیج داغ باشد، نمیتوان این کار را انجام داد.
یک سمت رادیاتور پایهها قراردارد و سمتی دیگر، پیچ هواگیری تعبیه شده است. منظور ما از پایهها در این جا، پایههای رفت و برگشتی است.
پیچهای هواگیری دارای خروجی مخصوص آب و هوا بوده که قابل تنظیم است.
حالا باید در این مرحله پیچ هواگیری را بچرخانید تا آب آرام آرام خارج شود. معمولاً هوا نیز داخل پکیج وارد شده است و وقتی شیر را باز میکنید، صدایی شنیده خواهد شد که آن صدا در حقیقت صدای هوای جمع شده داخل پکیج یا رادیاتور است.
حتماً قبل از باز کردن شیر هواگیری، یک ظرف یا تشتی را درست زیر شیر هواگیری قرار دهید تا آب جمع شدهی داخل پکیج، بر روی زمین نریزد.
با آچار باید پیچ را به سمت خلاف جهت عقربههای یاعت باز نموده و با دست بچرخانید. روش باز کردن شیر هواگیری بدین شکل میباشد.
پس از این که هوا کامل خارج گردید و آب اضافی نیز وارد کاسه یا تشت وارد گشت، حالا باید شیر را ببندید. میتوانید این کار را با دوسو نیز انجام بدهید.
اگر متوجه شدید که مقداری آب بر روی زمین ریخته شده است، با پارچه زمین را خشک کنید.
با این روش مطمئن باشید که دیگر آب از شیرهواگیری به بیرون نمیریزد.
برای مطمئن شدن از هواگیری درست چه باید کرد؟
هر کاری باید به مطلوبترین شکل ممکن انجام و اجرا گردد. برای این که متوجه بشوید کاری که انجام دادهاید درست بوده است، باید اقدام زیر را انجام بدهید.
پس از این که رادیاتور را پس از اتمام هوا گیری رادیاتور یا پکیج آماده نمودید و شیر آن را بستید، به سمت دو طرف رادیاتور بایستید و و دستهایتان را به پنل رادیاتور بزنید. به عبارتی همهی قسمتها را لمس کنید.
اگر حس کردید که میزان گرما دهی رادیاتور در دو طرف یکسان بوده است، آن گاه میتوان گفت که هواگیری به درستی و اصولیترین شکل ممکن انجام شده است.
حالا باید دستگاه را روشن کنید، احتمالاً میزان فشار آب به پایینترین حد خود رسیده است. دست به کار شوید و فشار آب را تنظیم نموده و روی 1 و 2 قرار دهید.
نکته) اگر به این شکل به هوا گیری رادیاتور بپردازید، بازده حرارتی سیستم گرمایشی در فصل زمستان به بالاترین حد خود میرسد و درست کار میکند.
نکته دوم) در صورتی که میزان فشار به 1.5 بار برسد، با باز کردن شیر پر کن آن را به 1.5 الی 1.7 بار برسانید.
در حالت کلی چه زمانی رادیاتورها به هواگیری احتیاج دارند؟
زمانی که رادیاتور در حال کار کردن و فعالیت باشد، شما قطعاً متوجه این موضوع خواهید شد. مثلاً ناگهان متوجه میشوید که دمای محیط مثل سابق نیست و هوا خوب گرم نمیشود. ولی سادهترین را برای فهمیدن اینکه رادیاتور به هواگیری احتیاج دارد، لمس پنل رادیاتور است.
بالا و پایین پنل رادیاتور را دست بزنید. اگر متوجه شدید که هوای بالای رادیاتور سرد است و قسمت پایینی آن گرم میباشد، باید به هوا گیری رادیاتور پرداخت.
هواگیری رادیاتور مشکل رایج بسیاری از رادیاتورها میباشد و شما اصلاً لازم نیست که در این خصوص نگران باشید. اگر رادیاتور دچار نشتی گردید باید حتماً اقدامات لازم را برای تعمیر آن انجام بدهید.
تیم تخصصی فنی ساختمانی ونداد تهویه سپهر در خدمت شماست
برای انجام هواگیری رادیاتور کافی است که با شمارههای درج شده در وب سایت ونداد تهویه تماس بگیرید.
بسیاری از ما در هنگام خراب شدن وسایل خانگی نمیدانیم که چه باید بکنیم. معمولاً در چنین شرایطی افراد از دوستان و آشنایان خود پرس و جو میکنند که کدام شرکت و یا چه شخصی میتوند خدمات فنی ساختمان را به درستی انجام بدهد.
ولی یک کار سادهتر وجود دارد و آن جست و جو در گوگل است. شما میتوانید به راحتی کلمه هواگیری رادیاتور یا ونداد تهویه را در شهر اصفهان جست و نموده تا وارد وب سایت ما شوید.
خدماتی که ما ارائه مینماییم شامل: نصب پکیج، شوفاژ دیواری، انواع رادیاتور پنلی و پرهای و دیگر تجهیزات حرارتی و برودتی میباشد.
هواگیری رادیاتور با کمترین هزینه در اصفهان انجام میشود
مسأله قیمت و پرداخت هزینههای تأسیساتی برای ما قابل اهمیت میباشد. به عبارتی همهی ما دوست داریم که با منصفانهترین قیمت، وسایل خود را تعمیر نماییم.
تیم ونداد تهویه سپهر در شهر اصفهان با نازلترین قیمت ممکن این کار را به مطلوبترین شکل ممکن برای شما انجام میدهد.
همچنین شما میتوانید برای خرید پکیج و یا اجرای خدمات تأسیساتی ساختمان مثل کانال کشی رادیاتور و انواع پکیج دیواری، قرنیزی و مدرن با کارشناسان ما مشورت نمایید.